REFERENCIÁK

Weboldalkészítési projektjeim

2 éve folyamatosan szerkesztem és karbantartom a Kalovits Babauszi weboldalát. Az oldalon alap szintű keresőoptimalizálást is végeztem.

Szintén 2018-ban elkészült oldal, a Human Services humán erőforrás vállalkozás oldala. Reszponzív felépítésű oldal.

Reszponzív oldal egy Life coach számára. 2018-ban elkészült oldal. 

2020-ban elkészült reszponzív weboldal a BonaVent Group Kft-nek. Logótervezés, tartalomkészítés, szövegírás és posztok tervezése van folyamatban, illetve alap szintű keresőoptimalizálási projektben dolgozunk.

spiritlábápoló referencia

2020-ban elkészült reszponzív weboldal. Tartalomkészítés, szövegírás, posztok tervezése és keresőoptimalizálás feladatokban működünk együtt a Spirit Lábápoló Stúdióval.

eliasdesign referencia

2020-ban elkészült a saját weboldalam, melyet folyamatosan fejlesztek és tartalommarketingre valamint keresőoptimalizálásra készítek elő.

FŐ SZEMPONTOK

#webdesign

Munkáim alapján látható az elkészült oldalakon, hogy a fő irányelvem a gyakorlatias, használható, mobilon és tableten is jól megjelenő, olvasható weboldal.

Természetesen kérhető ezeknél a klasszikusoknál sokkal fiatalosabb, pezsgőbb design is, hiszen a lényeg, hogy a megrendelőm elégedett legyen és hosszú távon velem dolgozzon!

#áraim

Minden munkám egyedi tervezéssel, árazással és kivitelezéssel készül, teljes mértékben a megrendelő igényeinek megfelelően. A munkáról és az ütemezésről írásos árajánlat és megbízói szerződés készül. A megbízói díj 50%-nak megfizetése a szerződés aláírássával együtt esedékessé válik.

Ajánlatadás

Az írásbeli ajánlat 2 hónapig érvényes, mely részletesen tartalmazza a kivitelezéshez szükséges szoftverek és kiegészítők díját valamint az óradíjat.

Szerződéskötés

Az ajánlat írásos elfogadása után a szerződéskötéssel a szerződött összeg 50%-a előre fizetendő. A második 50% a kivitelezés után kerül számlázásra.

Kivitelezés

A kivitelezés fázisában gyakori egyeztetés szükséges, ez történhet közösségi média felületen, telefonon, vagy emailen keresztül.

Minden fázisról és költségről pontos elszámolás készül. A megbízói díj első és második részletéről AAM számla készül és teljesítésigazolással együtt rögzítjük a munka elvégzését.

Elérhetőségem

Az árajánlatot megelőző egyeztetésért keress meg telefonon vagy az alábbi űrlapot kitöltve. 1 munkanapon belül válaszolok a leveledre.

+3620 914 3079

munkanapokon 09:00 – 15:00

ajanlat@eliasdesign.hu