Human Services Bt.

Weboldalkészítési ajánlatomat a Human Services vezetője érdekesnek találta így 2018 végétől 2020 januárig dolgoztam a Human Services Bt. csapatával. Együttműködésünk csak a weboldal megújítására, karbantartására, szöveg és tartalomfeltöltési teendőkre terjedt ki. A közösségi média álláskereső csoportjaiban alkalomszerűen az álláshirdetés URL-jét megosztottam, de más közösségi média aktivitás nem történt a megállapodásnak megfelelően.

Szerepköröm a vállalkozás marketing területén: Webdesigner
Fő kommunikációs és közösségépítő platform: –
Fő közzétételi és információs platform: http://humanservices.hu 

Tevékenységeim
Szolgáltatásaim

Ezt a tanácsadó vállalkozást én kerestem meg egy ajánlattal miután megnéztem a régi weboldaluk. Javaslatomat a tulajdonos érdekesnek találta, így az együttműködésünk másfél évig működött, azonban csak a weboldal megújítására, valamint az álláshirdetések tartalmi feltöltésére vonatkozott. Az álláshirdetésekhez alkalmanként fényképeket és ingyenes stockfotókat szereztem be. Közösségi média felületek kialakítása nem valósult meg.
Látogatóterelés és elérésnövelési rendszer kialakítása nem történt meg ezért az eredményeket számszerűsíteni nem lehet.

Reszponzív oldal felépítése, Neve sablon + Elementor Pro sitebuilder fizetős megoldás WordPress CMS tartalomkezelővel. Havi karbantartás és tartalomkészítés valamint tartalomfeltöltési teendők.

Álláshirdetések megfogalmazása, az álláshirdetésekből rövid posztkészítés és az URL megosztása álláskereső közösségi média csoportokban, alkalomszerűen.

Stock fotók felhasználása és ezek módosítása Photoshop vagy Canva segítségével. Poszt kreatívok gyártása az alkalomszerű hirdetésekhez.

Elérhetőségem

Keress meg telefonon vagy az alábbi űrlapot kitöltve. 2 munkanapon belül válaszolok a leveledre.

+3620 914 3079

munkanapokon 09:00 – 15:00

ajanlat@eliasdesign.hu