Kalovits Babaúszás Program

Nemzetközi Kalovits Program Kft.

2018 óta dolgozom a Nemzetközi Kalovits Program Kft. csapatával. Kezdetben a weboldaluk megújítására, valamint az új információk feltöltésére kaptam megbízást. Mostanra ez kibővült közösségi média aktivitásokra, közös gondolkodásra, marketing eszközök fejlesztésére és online elérés növelésére, keresőoptimalizálásra is. 

Szerepköröm a vállalkozás marketing területén: Webdesigner/Közösségi média Tanácsadó
Fő kommunikációs és közösségépítő platform: Facebook
Fő közzétételi és információs platform: https://babauszas.hu

Tevékenységeim
Szolgáltatásaim

2 éve tartó együttműködésünk során ezeket a szolgáltatásokat rendeli meg tőlem a Kalovits Program vezetője. Napi szintű kapcsolatban állunk egymással, a munkavégzésem teljes mértékben home office-ban történik. A weboldal admin felületéhez és a közösségi média felületek kezeléséhez hozzáférést biztosítanak.

Havi díjazású megbízási szerződésünket 12 hónapra kötjük.

Reszponzív oldal felépítése, Neve sablon + Elementor Pro sitebuilder fizetős megoldás WordPress CMS tartalomkezelővel. Havi karbantartás és tartalomkészítés valamint tartalomfeltöltési teendők.

Posztok és blogcikkek megírása, kivonatolás. Közösségi médiaposztokra terv és javaslat megírása. Hirdetési szövegek, nyereményjátékok szövegeinek megfogalmazása specializáltan a babauszodára.

Folyamatosan alakítom át az oldal szövegezését SEO paramétereknek megfelelően. Munkámhoz a SEO Power Suite programcsomagot valamint az Ubersuggest accountomat használom. Az utóbbi 6 hónapban a legfontosabb kulcsszóra (babaúszás) a babauszas.hu oldal az első 5 helyezésen mozgott. 

Közösségi média kampányok készítése, nyomonkövetése és elemzése. Szezonális ajánlatok és nyereményjátékok a Facebook-on és az Instagramon. 

A weboldalon szereplő képek, a közösségi média oldalakon megjelenő kreatívok elkészítése. 

Egy-egy kampány célkitűzései, ereményei és a megtérülési elemzésekből következtetések levonása, iránymutatás és tanácsadás a vállalkozás vezetője felé.

Alkalmanként szövegírás és kreatív készítés a közösségi média felületekre. Nyereményjáték kampány tervezés és kivitelezés 2020 október

Eredmények

Weboldal látogatottság változásai
2018-2019 /Google Analytics/

118.07 %
Felhasználók
111.82 %
Új felhasználók
104.59 %
Munkamenetek
67.93 %
Oldalmegtekintések

Elérhetőségem

Keress meg telefonon vagy az alábbi űrlapot kitöltve. 2 munkanapon belül válaszolok a leveledre.

+3620 914 3079

munkanapokon 09:00 – 15:00

ajanlat@eliasdesign.hu