Rólam

Mit tudok?

Hogyan dolgozom?

Éliás Györgyi vagyok, weboldalakat tervezek és készítek. 2019 óta egyéni vállalkozóként dolgozom. A szerződött partnereimmel kötött megállapodások alapján végzem el a munkát, amiben megállapodunk. Legtöbbször vállalkozásokkal, cégekkel állok kapcsolatban és alvállalkozóként, megbízási szerződéssel dolgozom, amihez havi vagy 2 heti díjfizetési periódusok tartoznak. Külföldi cégek általában 2 hetente fizetnek, magyarországi vállalkozások rendszerint a havi díjas megállapodást szokták választani. 1-1 rövidebb projektre kapacitásomtól függően szoktam szerződni.

Éliás Györgyi

Válassz engem!

Miért dolgozz velem?

Az együttműködésünk ideje alatt partnerként dolgozom veled. Közös munkánk során az irányadó a te igényed, elvárásod, és fejlődési szándékod. Minden megbízóm másképp szeret dolgozni, másképp szervezi a munkát. Mindenkinek megvannak a maga módszerei és eszközei, amiket előszeretettel és hatékonyan használ. 

Nagyon rugalmas vagyok, ha szeretnéd, akkor heti 2 alkalommal szívesen dolgozom veled személyesen. Ha nem igényled a személyes jelenlétet, az is remekül működhet velem. Alapvetően távmunkára rendezkedtem be, az ügyfeleim között külföldi megbízók is voltak/vannak. 

Az elvégzett munkáról teljesítésigazolást vagy riportot generálok a számodra és elmagyarázom, megmutatom az eredményeket egy online megbeszélés vagy személyes találkozásunk alkalmával is. 

Mindenkinek saját útja van a sikerhez!

Együttműködés

Ha velem szerződsz,

Mire számíthatsz?

Jellemzőim

Keress meg!

Kapcsolat
Kérdésed van? Ne habozz feltenni!
Írj nekem bátran, 1 munkanapon belül válaszolok.